Vriendschapsketting

De vriendschapshanger van weleer lijkt in niets meer op de hedendaagse vriendschapsketting. Had je in de jaren 70 of in de jaren 80 "verkering", dan kocht je binnen een half jaar "als het serieus was" een mooie zilveren ketting met hieraan een rond vriendschapshangertje. Hierin liet je dan de naam van je vriend of vriendin graveren met de 'verkeringsdatum'. Dat was toen. Inmiddels zijn de vriendschapshangers onherkenbaar veranderd in gestileerde hartjes hangers met naam. Te leuk!

Heren van Nederland, weet wat u te doen staat…

Heb je verkering, pardon; een prille relatie met een leuke dame? Dan koop je een bijzondere vriendschapsketting voor haar, of een hartjes hanger. Een mooie bezegeling van jullie beginnende relatie, een teken dat je bij elkaar hoort, of bij elkaar wilt horen. 

Shop online!

Natuurlijk kun je een juwelier hiervoor bezoeken, maar handiger is het om direct online een mooi exemplaar uit te zoeken bij de Online Juwelier. Net als in een fysieke winkel kun je hier kiezen uit welke tekst je wilt laten graveren en in welk lettertype. Daarbij komt dat je online vaak nog stukken voordeliger uit bent.. Natuurlijk een prettige bijkomstigheid!