Victorinox Horloges nu verkrijgbaar

Victorinox is ontstaan onder de naam Swiss Army knife, het merk is opgericht in 1884 in het Duitstalige Inbach door Karl Elsener. Rond 1891 begon Victorinox met het leveren van hun Zakmessen aan het Zwitserse leger, dit was dan ook de doorbraak van het merk. Door de enorme naam die Victorinox voor zichzelf had opgericht, besloot het bedrijf om zich te gaan richten om meerdere producten, onder andere keukenmessen, kleding, koffers & horloges. Juist door de constante kwaliteit en innovatie is dit merk in elke sector uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Victorinox horloges zijn er in vele soorten en maten, waaronder de nieuwste I.N.O.X. Serie.

Voor de 130e verjaardag van Victorinox is er een nieuw type horloge uitgebracht. Deze serie genaamd ‘I.N.O.X’ (INOX is de afkorting van Inoxydable, het Franse woord voor roestvrij staal) is gemaakt van een uitstekende kwaliteit en is oerdegelijk. Elk horloge heeft ruim 100 tests heeft doorstaan. Voorbeelden hiervan zijn de temperatuurs test en een vibratie test. Pas als het horloge elk van de 100 tests heeft doorstaan verlaat hij de fabriek. Alles aan dit horloge straalt kwaliteit uit. De extra grote kroon, het driedubbele gecoate saffierglas en de roestvrijstalen kast zijn elk extra robuust uitgevoerd. Om hun claim extra kracht bij te zetten laten ze in een filmpje zelfs zien hoe een man zijn horloge gebruikt als gesp en zo door een helikopter omhoog getrokken wordt.

Naast de INOX serie zijn er nog diverse andere heren- en dameshorloges beschikbaar. Enkele bekende zijn de Maverick serie, die zowel als automaat en als chronograaf beschikbaar is. Een populaire serie voor dames is  de Alliance serie. Deze rustige en elegante lijn is perfect voor elke stoere vrouw. Voor een uitgebreid assortiment Victorinox horloges kunt u terecht op websites als Victorinoxstore.nl