Via internet trouwringen kopen is écht voordeliger!

Ga je trouwen, dan is dit natuurlijk een fantastische belevenis en ervaring wat je nog voor de boeg hebt. Hoe groot of klein je het ook zult vieren; het is en blijft een werkelijk onvergetelijke dag. Natuurlijk is het wel zo dat er de nodige kosten komen kijken bij het regelen en organiseren van een bruiloft. Want ook in het geval van een kleine en bescheiden bruiloft zul je vast en zeker een fotograaf willen inhuren, een bruidstaart regelen, kaarten laten maken, trouwringen kopen en trouwvervoer (voor jezelf, maar mogelijk ook voor de gasten) regelen. Zo wordt een kleine bruiloft toch al met al nog een dure aangelegenheid. 

Bespaar op trouwringen? Wel op kosten, niet op kwaliteit!

Bezoek je een juwelier, dan zul je merken dat een set trouwringen nog behoorlijk prijzig kunnen uitpakken. Voor veel jonge stelletjes is dit best even schrikken. Maar wist je dat dit ook anders kan? Je kunt namelijk bij de online juwelier Juwelion terecht voor een heel breed assortiment trouwringen, die vaak 33% voordeliger zijn dan trouwringen in een gewone reguliere winkel. Doordat Juwelion uitsluitend haar verkopen via internet verzorgt, draag je niet bij aan dure overheadskosten en … dat scheelt gewoon veel! 

Juwelion is aangesloten & beoordeeld bij 3 gerenommeerde keurmerken. Zo kun je altijd met een zeker hart en een gerust gevoel je ringen uitzoeken!