Trouwen is houwen: de ring!

Trouwen, dat doe je in principe -als het goed is- maar éénmaal in je leven. Natuurlijk, dat is het uitganspunt. Maar als je door echtscheiding of andere omstandigheden toch weer opnieuw de stap naar het altaar waagt, ook dan zul je jullie trouwdag beslist niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Voor bruiloften geldt in het algemeen: alleen het beste is goed genoeg. Of dit nu gaat om een trouwjurk, de cateraar, het vervoer, of fotograaf; alleen het beste is goed genoeg. Gelukkig hoeft het beste niet altijd het duurste te zijn!

De ringen

Goed hoeft gelukkig niet altijd het duurste te zijn. Want niet iedereen heeft natuurlijk eindeloos veel geld te besteden voor een bruiloft. En daarbij komt dat menig stel ook graag op huwelijksreis zou willen. Dit moet allemaal wel binnen je budget passen. Toch kun je op een uitgekiende manier het nodige geld besparen op je trouwerij. Zo kun je de mooiste trouwringen online kopen, die net zo mooi zijn… maar dan een stuk voordeliger dan bij de juwelierswinkel. Wil je meer weten over sieraden, bezoek dan eens Sieraden Plaza, of bestel een gouden ketting waaraan je je trouwring kunt hangen. 

Het trouwvervoer

Je rentree maken op het stad- of gemeentehuis is ook weer een heel bijzonder aspect van je trouwdag; daar komen jullie aanrijden … in een gewone auto? Of wordt het toch iets bijzonders, als een oude Volkswagen Kever-cabrio, of juist een ultra luxe limo? Klik hier voor de mooiste limousines en hier voor de Volkswagen Kever Cabrio! Trouwvervoer hoeft niet duur te zijn als je bij een groot verhuurbedrijf een offerte aanvraagt. 

De fotograaf

Wordt het een echte trouwfotograaf – die je natuurlijk de mooiste foto's biedt – of wordt het een bekende van jullie, die prachtige amateurfoto's maakt? Hier valt veel voordeel te behalen, want een trouwfotograaf is natuurlijk behoorlijk kostbaar en je zult verstelt staan wat een goede amateur fotograaf aan uniek beelmateriaal kan opleveren!