SEIKO breid uit in de horloge collectie

Het wereldberoemde en ijzersterke merk Seiko komt dit najaar met een compleet nieuw aanbod Basic horloges. Op alle fronten van Kinetic tot Solar worden de modellen aangevuld met nieuwe modellen van dit innovatieve merk. Prachtige nieuwe modellen moeten onder andere de Kinetic lijn van Seiko blijven sturen in de succesvolle koers die het nu vaart.

Ook in de prachtige solar-serie van Seiko horloges worden deze winter nieuwe modellen gepresenteerd. Solar blijft natuurlijk een geweldige aandrijving voor een horloge en dat lijkt Seiko blijken met nieuwe zeer betrouwbare modellen. Toch wordt naast de innovatieve Solar en Kinetic modellen de Quartz modellen bij Seiko niet vergeten. Nieuwe modellen waaronder een SSB141P1 model met een strakke grijze wijzerplaat moet ook deze horloges van Seiko een boost gaan geven.

De nieuwe dameslijn gaat zich nog meer onderscheiden van andere merken en modellen van Seiko zelf. De modellen moeten een Feest voor het oog worden, volgens Seiko zelf. Rose goud en Swarocksi steentjes moeten de nieuwe horloges de musthave maken van dit najaar. Zoals we gewend zijn van Seiko blijft ook een groot deel van de modellen in de zilverkleur die we van Seiko kennen. Het design mag bij de dames dan nog unieker worden de techniek wordt niet vergeten. Seiko staat bekend om de techniek in haar horloges en ook bij de damesmodellen wordt daar rekening mee gehouden. Solar modellen in de collectie voor dames geven aan hoe serieus Seiko bezig is met techniek.

De nieuwe modellen van Seiko worden verspreid over Nederland beschikbaar gemaakt. Een aantal van de nieuwe modellen zullen ook online verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een HorlogeShop.nl, zij zal haar collectie in de komende weken waarschijnlijk gaan uitbreiden met nieuwe modellen van het prachtige Seiko.