Ontdek de diamanten van Baunat

 

Baunat is een merk uit België wat staat voor diamanten van hoge kwaliteit. Het is hun filosofie, dat echter schoonheid en de echte charme van binnen komen. Het laat zich zien in een goede balans tussen zuiverheid en schoonheid. De juiste diamanten in combinatie met talentvolle ontwerpers zorgen voor de meest mooie tijdloze en pure kunststukken. Het is mooi om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn met diamanten. Met diamanten kan het eigenlijk bijna niet misgaan. De ambachtslieden maken de sieraden natuurlijk met de meest edele metalen en de beste diamanten.

Hoe werken ze?

Baunat heeft een groot aantal van de meest gerenommeerde diamantenfabrieken verzameld en onder hun hoede. Het behoort tot hun founding fathers (vierde generatie) waardoor het bedrijf een unieke plek krijgt om geslepen diamanten te verkopen.

Ze schakelen de tussenpersoon uit en kunnen hun collecties in huis en online aanbieden. Baunat staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding binnen de diamantenwereld.

De vier factoren van schoonheid!

Bij een diamant van Baunat welke meer dan 0,3 karaat is wordt een certificaat afgegeven van een gerenommeerd laboratorum rondom de steen. Het gaat om het karaat, de duidelijkheid, de kleur en de snit. Het zijn de basis parameters welke van belang zijn om de echtheid van de diamant aan te geven en de kwaliteit. De classificaties zijn beperkt. Ze zijn echter een goede benadering van de werkelijkheid. De mensen bij Baunat gaan graag verder dan de factoren welke we hier noemen.

De partners, leveranciers en aandeelhouders van Baunat kunnen rekenen op een kennis van meer dan honderd jaar. Met hun expertise is het mogelijk om te letten op wat belangrijk is: de uitstraling van de diamant. De uitstraling is het resultaat van het gekleurde en witte licht wat uit de steen komt. De parameters beslissen welke diamanten het beste schijnen.

De Baunat specialisten gebruiken natuurlijk de laatste technieken om een zo goed mogelijk onderzoek te doen om alleen de beste diamanten aan te bieden in hun winkel.

Topkwaliteit

Door de specialisten van Baunat is het mogelijk om hun aanbod te verzorgen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Wanneer een steen bij Baunat gekocht wordt is het zeker een goede diamant. Het is kwaliteit wat altijd boven komt drijven. Het is kwaliteit wat ze alleen verkopen en aanbieden in de online winkel van Baunat. Het is daarom slim om hier een diamant te kopen.

Een diamant voor iedere gelegenheid

Het is mogelijk om volop te genieten van de mogelijkheden van een mooie diamant. Een diamant past op vele mooie sieraden. Het is natuurlijk perfect voor een verlovingsring, een trouwring en ook voor oorbellen, broches en mooie kettingen. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om volop van de kunststukken te genieten. Het is voor iedereen wat anders. Iedereen kan kiezen voor een mooie diamant. Het is en blijft uiteraard het perfecte cadeau.

Ontdek de diamanten van Baunat en zie welke soorten sieraden er allemaal zijn in de shop. We weten zeker, dat ook u hier volop van kunt genieten.

 

BAUNAT N.V. – Rijfstraat 2 – 4, bus 171 – 2018 Antwerpen – België