Maak de mooiste creaties met edelsteen kralen

Zelf sieraden maken is een leuke hobby. Je kunt op die manier je sieraden precies maken zoals jij ze het mooist vindt. Als je kant en klare sieraden in een winkel of op het internet koopt zijn ze soms net niet wat je echt mooi vindt. Bovendien creëer je een uniek sieraad door het zelf te maken. Met prachtige edelsteen kralen maak je sieraden die niet onder doen voor die van bekende ontwerpers. Sieraden ontwerpen en maken is makkelijker dan je denkt.

De mooiste stenen voor prachtige sieraden
in de webshop vind je een zeer breed assortiment kralen, gemaakt van diverse soorten edelstenen. Je kunt je keuze bepalen aan de hand van het soort steen, maar uiteraard kun je ook de kleur de doorslag laten geven. Kies de mooiste kleuren bij elkaar en maak een prachtige ketting, armband of ander sieraad. Je kunt een sieraad voor jezelf maken, maar het cadeau geven is natuurlijk ook een optie. Verras je moeder, zus of beste vriendin met een zelf ontworpen sieraad en ze zullen zeker zeer aangenaam verrast zijn.

Zelf sieraden maken is niet moeilijk
Zelf sieraden maken is beslist niet moeilijk. Misschien heb je vroeger als kind wel eens een ketting gemaakt van plastic kralen. Het principe is hetzelfde, alleen werk je nu niet met plastic kralen uit de speelgoedwinkel, maar met kralen gemaakt van echte edelstenen. Hierdoor maak je geen armband of ketting die alleen maar “leuk” is, maar een mooi sieraad dat je met veel plezier zult gaan dragen. Door het zelf te maken kun je de kleur en uitstraling afstemmen op bij voorbeeld je kleding of je persoonlijke smaak. Is er een kleur die jou heel goed staat en kun je geen passend sieraad in deze kleur vinden? Maak het dan zelf door bij Crystal Caves de edelsteen kralen te bestellen in de door jou gewenste kleur. Je maakt in een handomdraai een uniek sieraad dat jou zal doen stralen bij een bijzondere gelegenheid. Of maak je dagelijkse outfit net iets eleganter met een bijpassend zelfgemaakt sieraad

Stenen van verschillende materialen
Moeder Aarde houdt in haar bodem de mooiste schatten verborgen. Daaronder bevinden zich diverse edelsteen soorten. Van robijn tot bergkristal en van malachiet tot parelmoer. Je kunt er de mooiste dingen mee maken. De kralen worden vervaardigd van de ruwe stenen die uit de mijnen komen. Van deze onbewerkte steen worden de kralen geslepen. Hierbij gaat helaas veel materiaal verloren, voordat er uiteindelijk een kraal is   gemaakt is er soms wel 80% aan materiaal verloren gegaan. Natuurlijk doen de medewerkers hun uiterste best om het verlies aan materiaal zo veel mogelijk te beperken. Ondanks dat er veel materiaal verloren gaat kan Crystal Caves de edelsteen kralen voor scherpe prijzen aanbieden.

Combineer en creëer
Wil je een mooi halssnoer of een mooie armband maken? Kies dan op de website jouw favoriete kleuren uit. Maak een mooie combinatie van tinten rood, groen, blauw of een andere kleur. Of combineer twee kleuren tot een unieke creatie. Kies de kleuren die passen bij je nieuwe outfit of bij de accessoires die je wilt dragen. Zelf je sieraden ontwerpen betekent dat je het resultaat volledig kunt afstemmen op je persoonlijke smaak. Door gebruik te maken van edelsteen kralen maak je bovendien een sieraad waar je vele jaren plezier van zult beleven. Geen goedkope ketting die je even snel in een warenhuis hebt gescoord, maar een mooi en zelf ontworpen sieraad waar een verhaal aan zit. Je weet jaren later nog wanneer je het voor het eerst droeg en hoe trots je was op je zelf ontworpen creatie. Dat maakt de sieraden die je maakt met onze mooie kralen van edelsteen zo bijzonder.

Gemakkelijk online bestellen
Wil je zelf een mooi sieraad ontwerpen? Bestel dan direct online de edelsteen kralen van je keuze. Bepaal de kleur en vervolgens de grootte van de kralen die je wilt gebruiken. Wissel af voor een speciaal effect, combineer kleuren voor een eigentijds ontwerp. Je kunt je natuurlijk laten inspireren door de vele voorbeelden van kettingen gemaakt van edelstenen die je op het internet kunt vinden. Ook op onze website zie je bij de verschillende steensoorten voorbeelden van wat je ervan kunt maken. Doe hier je voordeel mee en bestel direct de stenen van je keuze. Sommige edelsteen kralen worden per stuk verkocht, andere per streng. Je vindt de informatie hierover bij de verschillende producten. Je bestelling wordt vanaf een bestelbedrag van 45 euro gratis verzonden. Je hebt de door jou bestelde artikelen binnen enkele dagen in huis.