Kelly Rowland maakt weer een TW Steel horloge

De bekende zangeres Kelly Rowland, bekend van de voormalige meidengroep Destiny;s Child, heeft weer een horloge ontworpen. De zangeres maakte al eerder horloges voor het bekende TW-Steel en ontwerpt nu haar derde horloge.

Eerdere TW Steel Horloge modellen waren al succesvol en werden flink verkocht maar nu heeft ze dus weer een nieuw model. En volgens de Amerikaanse pers blijft het daar niet bij. Zo zou Rowland nu al aan het broeden zijn wat ze voor haar volgende ontwerp gaat gebruiken. Ze doet inspiratie op door reizen en goed om zich heen kijken vertelde ze tegen de Amerikaanse Spits.

TW Steel staat bekend om haar marketing op bekende mensen te baseren. Zo maakt het merk regelmatig horloges die gekoppeld zijn aan bekende namen. Zowel Nederlandse als buitenlandse namen. Yolanthe Sneijder is bijvoorbeeld regelmatig te zien met een TW Steel Canteen model om haar pols en ook Epke Zonderland wordt door het horlogemerk ingezet.

De horloges van TW Steel zijn steeds bekender en dat is een mooi export product voor Nederland. Want TW Steel is en blijft een Nederlands merk. Een geselecteerd aanbod vindt u op diverse websites zoals Bol.com, maar ook op HorlogeShop.nl, een winkel speciaal voor horloges zijn deze te vinden.