Een persoonlijk telefoonhoesje maken

Het online aanbod gsm hoesjes is soms zo overweldigend, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn genoeg aanbieders in webshopland, maar verkopen ze wel waar jij naar op zoek bent? Misschien is een hoesje maken dan wel iets voor jou! Dit hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, met een vakantiefoto kom je al een heel eind en de ontwerptools zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Leuk hè!

Hoesje ontwerpen in enkele stappen
Het leuke aan een telefoonhoesje ontwerpen is dat het je smartphone net even iets specialer en persoonlijker maakt. Goed nieuws: vanaf nu kun je bij Casimoda ook een hoesje ontwerpen met foto, tekst, logo of initialen.

De designtool is zeer makkelijk in gebruik dus je hoeft geen Photoshop skills te hebben om een beschermhoesje te kunnen maken. Naast het maken van een hoesje met foto, kun je ook kiezen uit de kant-en-klare designs. Zo heb je toch een leuk Casimoda hoesje, maar wel met een persoonlijke touch. Of je nu een siliconen iPhone 8 hoesje of leren flipcase wilt customizen, het kan allemaal!

Een eigen telefoonhoesje maken hoeft niet duur te zijn
Mocht je bang zijn dat je diep in de buidel moet tasten voor een gepersonaliseerd telefoonhoesje, dat is absoluut niet het geval. Het personaliseren van je gsm hoesje kost slechts €1 of €2 meer, dan de leuke hoesjes uit hun assortiment.

Daarnaast blijf je altijd profiteren van dezelfde voordelen, zoals gratis verzending en razendsnelle levering.

TIP: Kun je nog wat inspiratie opdoen? Kijk dan eens rond op de Instagram pagina van Casimoda of snuffel eens rond op een inspiratieplatform zoals Pinterest bijvoorbeeld.