Italiaanse dames schoenen online

Italië modeland. Het land waar bijvoorbeeld de schoenenproductie op een hoogwaardige wijze invulling krijgt. En dit zie je uiteraard terug in de trendsettende, eigentijdse schoenenmode afkomstig uit Italië. In Nederland is het helemaal niet zo gewoon om bij iedere winkel Italiaanse schoenen te kunnen kopen. Alleen binnen het duurdere segment zul je echte Italiaanse schoenen treffen. Enkele retail schoenenwinkel-ketens in Nederland, waar nog wel Italiaanse schoenen worden verkocht, zijn met name Invito en Manfield, maar hier tref je in principe vooral het onderste segment van Italiaanse schoenen. 
 

Hoogwaardige schoenenproductie Italië

 
Het komt zeer regelmatig voor dat grote merknamen zoals Chloe, Yves st. Laurent, Botticelli, Prada, Louboutin, Moschino, Philipp Plein etc.(gedeeltelijk) de productie van hun collecties uitbesteden aan kleinere fabrikanten. Uiteraard proberen deze merken hier de beste "kleinere" fabrikanten uit Italie voor te selecteren, dit om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. Een goed voorbeeld hiervan is de fabriek Dyva welke collecties geproduceerd heeft voor onder andere de merken Louboutin en Chloe. Overigens zijn er ook genoeg merken die de productie van hun collectie strikt binnen eigen fabriek plaats laten vinden. Mooie voorbeelden hiervan zijn AGL Attilio Giusti Leombruni, Moreschi, Ballin.
 
Het overgrote deel van de schoenenfabrikanten in Italië leveren de aller hoogst haalbare kwaliteit, dit temeer omdat het een eer is om voor de grote modehuizen de schoenenproductie uit te voeren. Maar wist je dat naast het leveren aan houte couture modehuizen er ook kleinere producties plaatsvinden voor de "gewone markt". Het bijzondere van dit alles is dat men altijd top kwaliteit levert. Niet alleen dient de naam hoog gehouden te worden en dient men zich te onderscheiden om überhaupt te kunnen produceren voor het topsegement, maar eveneens is de goede naam de inzet. Ook in Nederland worden Italiaanse schoenen (en tassen) verkocht afkomstig van topfabrikanten. In Amsterdam shop je hiervoor bij Hopman Shoes From Italy. 
 
Meer mode: