Haar extensions in vele kleuren

Kunsthaar, daar werden we vroeger niet echt blij van. Het zag er immers zó onecht uit, dat degene die hiermee op straat durfde te lopen toch wel vreemd werd nagekeken. Héél soms wil je het nog wel eens tegenkomen; oudere dames op leeftijd die een "knotje" van kunsthaar dragen, vaak in een honingblonde kleur, die schril afsteekt bij de eigen flets grijze haarkleur. Brrr. Nee, het kunsthaar van tegenwoordig wordt ook wel aangeduid als "haar extensions" (een soort haarstukken die met clips te bevestigen zijn). Doordat het kunsthaar vermengt raakt met het eigen haar, oogt deze look hartstikke naturel. 

Online bestellen

Clip-in hair extensions zijn online te bestellen bij shops als Oxyextensions.nl. Hier tref je een groot assortiment (en prachtige voorbeelden van dames die het gebruikt hebben). De haarkleuren worden duidelijk naar voren gebracht in heldere afbeeldingen. Ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden over de kleur-match dan kun je het haarstuk gewoon retourneren binnen 14 dagen. Hierdoor kun je een geheel veilige bestelling plaatsen. 

Haarstukken zijn makkelijk te plaatsen doordat er zich clips aan de achterzijde bevinden, die zorgen voor een stevige bevestiging. Je kunt er voor kiezen het haarstuk zelf te bevestigen, of het zelfs mee te nemen naar een kapsalon, waar zij op professionele wijze je haarstuk laten vermengen met je eigen haar! Keuze genoeg voor een prachtige lange, en volle haarbos!