De optische illusie van zwarte t-shirts

ShirtsofCotton is er voor al je shirts en t-shirts. Eigenlijk bestaat er geen degelijke garderobe meer zonder een stapel zwarte t-shirts. Zwart is één van de twee neutrale kleuren, het is immers een basiskleur. Een zwart shirt kan moeiteloos gecombineerd worden met elke andere kleur broek, schoenen, trui of vest dan ook. Maar hoe lastig is het soms niet om een aantal mooie zwarte shirts te vinden? Je merkt het zelf vast ook wel, 90% van de shirts die in de winkel liggen zijn ofwel van slechte kwaliteit ofwel in een vormeloos en weinig aantrekkelijk model. Gelukkig zijn de zwarte t-shirts ShirtsofCotton.com zo niet. De shirts zijn gemakkelijk online te bestellen en ben je verzekerd van de ruimste keuze en de beste kwaliteit!

zwart-tshirt-met-korte-mouwen-en-ronde-hals

 

ShirtsofCotton.com voor de mooiste zwarte t-shirts

Er was een tijd dat t-shirts nog zo goed als allemaal stralend zwart waren. Vroeger werden ze immers als ondergoed gedragen en was er dus geen reden om gekleurde of zelfs zwarte t-shirts te dragen. Nu je tegenwoordig echter voor elke gelegenheid wel een t-shirt mag dragen (behalve dan voor dat chique cocktailfeest of in je pak-en-das kantooromgeving). De rol van t-shirts zijn duidelijk helemaal veranderd. Tegenwoordig is het normaal om uit te gaan in een t-shirt en in veel bedrijven mag je zelfs in een shirt komen werken. Maar voor zulke momenten wil je natuurlijk wel een t-shirt dat niet alleen goed zit maar dat er ook een beetje leuk uitziet. Daarvoor is er https://shirtsofcotton.com/ met z’n uitgebreide en diverse collectie zwarte en andere t-shirts. Bovendien zijn alle t-shirts in de collectie van de hoogste kwaliteit (100% katoen voor bijna de hele collectie) en wordt de t-shirt zo eenvoudig mogelijk gepresenteerd. Zo vindt de klant snel de weg door onze collectie en heb je in enkele muisklikken gevonden wat je zocht! Wij bezorgen ook al de bestelling binnen de kortste keren aan huis.

 

Lijkt jouw zwarte t-shirt niet eerder grijs?

Ken je dat, je koopt een mooi zwart shirt en na drie keer wassen ziet het t-shirt er al niet meer uit? Het lijkt er soms op dat bepaalde t-shirt fabrikanten echt een loopje nemen met de kwaliteit. Hoe goed het zwart behouden blijft op het t-shirt. Na enkele wasbeurten hangt immers grotendeels van de gebruikte textielverf af. Bij ShirtsofCotton.com selecteren we enkel zwarte (en andere) shirts van goede kwaliteit. Als je de wasvoorschriften van onze shirts volgt, dan garanderen we dat ze er over een jaar nog (bijna) net zo nieuw zullen uitzien als de eerste keer dat je ze droeg.

Ziet

Waarom maakt zwart ons slanker? Het effect kennen we allemaal, maar de verklaring wellicht niet. Volgens experts heeft dat alles te maken met lichtinval. Anderen kunnen de omtrek van het lichaam slechts zien, doordat het licht erop weerkaatst. Als je een donkere kleur draagt zoals donkerblauw of zwart dan creëer je dus eigenlijk een optische illusie. Mede dankzij dit staat zwart staat niet enkel erg stijlvol, het is ook nog eens lief als je voor de spiegel staat…

zwarte-tshirts-en-de-illusie