De nieuwe Mister Daddy Diesel horloges

Je hebt fashionmerken en je hebt fashionmerken. Diesel is zo’n fashionmerk met een toonaangevende uitstraling. Onlangs werd de nieuwe campagne “#WILDSCREAM” gelanceerd voor de nieuwe OTB parfum van Diesel. Maar nog leuker, ook een nieuwe serie horloges werd gelanceerd, de Mister Daddy 2.0.

Mister Daddy 2.0 is een vervolg op de leuke en unieke namen die Diesel aan haar horlogemodellen geeft. Zo zijn er in de afgelopen periode namen voorbij gekomen als, Little Daddy, Good Company en Master Chief. En nu is er dan een opvolger voor de eerder verschenen Mr. Daddy, de Mr. Daddy 2.0.


De Mister Daddy Diesel horloges waren de afgelopen jaren mega populaire horloges uit de Diesel collectie. Deze horloges werden gekenmerkt door de oversized formaten en toch (relatief) kleine klokjes op de wijzerplaat. Nu is er een opvolger, de Mister Daddy 2.0.

Deze Diesel horloges zijn opnieuw verbazingwekkend groot en voorzien van maar liefst vier verschillende tijdsaanduidingen. De nieuwe serie van Diesel is voorzien van diverse lagen die elkaar overlappen, waardoor het horloge diepte krijgt. Dit is een hele unieke eigenschap die bij maar weinig horloges voorkomt. Dit effect komt bij de Mister Daddy 2.0 nog meer tot uiting dan bij zijn voorganger. De nieuwe serie van Diesel bestaat uit vier modellen maar kan, zoals eerder ook het geval was, verder worden uitgebreid.

De nieuwe Diesel horloges zijn voorzien van een datumaanduiding, stopwatch, 24 uurs-weergave, 4 instelbare tijdzones en een neo-display. De horloges zijn tevens bestand tegen spatwater met een waterdichtheid van 3ATM. En zoals we inmiddels van Diesel kunnen verwachten worden ze geleverd in de bekende Diesel-geschenkverpakking.